Ateliere EduFun Club

Ateliere EduFun Club – Clubul copiilor pregătiți pentru viitor.

De ce facem? Suntem convinși că educația schimbă vieți și reprezintă cea mai bună investiție la nivel personal și social. Acesta reprezintă motivul principal pentru care am conceput și putem organiza un set de ateliere, cursuri si evenimente inovative, educative și distractive pentru copii, cu scopul de a ne pregăti pentru viitor astăzi.

Ce facem? Activitățile noastre se adresează grădinițelor, școlilor, centrelor educaționale și altor parteneri care doresc să fie alături de noi atât în sectorul public cât și privat. Atelierele, cursurile si evenimentele EduFun îmbină educația cu distracția și se bazează pe conceptul STEAM – Learning by Doing & Playing. Activitățile noastre se adresează copiilor cu vârsta între 5 – 18 ani și detalii suplimentare regăsiți mai jos.

Cum facem? Noi venim cu toate materialele necesare și organizăm cu pasiune fiecare activitate, iar partenerii noștri vor pune la dispoziție spațiul dedicat și sunt responsabili cu înscrierea copiiilor participanți. Dacă doriți să deveniți partener EduFun Club și să organizăm împreună ateliere, cursuri și/sau evenimente … nimic mai simplu … ne puteți contacta la telefon 0722.579.023 sau prin intermediul formularului de mai jos. Momentan putem oferi activitățile EduFun Club în București și împrejurimi! Join the club! EduFun Club!

Cât costă atelierele? Oferta noastră pentru atelierele EduFun Discover se creionează în funcție de numărul copiilor participanți și de numărul atelierelor desfășurate. Oferta noastră este cuprinsă între 25 – 75 lei / copil / atelier. Durata unui atelier este de 60 minute, toate materialele necesare sunt incluse și toți copiii vor primi diplomă de participare. Toate veniturile se constituie ca donație pentru asociația noastră. Pentru rezervare / informații suplimentare vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Doresc să organizăm atelier:Pentru informații suplimentare / parteneriat EduFun Club vă rugăm să completați formularul de mai jos

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Doresc să organizăm atelier: